Alimsme sebato bugün sezeryan oldum ve aynı durumları yaşadım tansiyonum 9 düşdü sezryanda ve çok kötü oldum onun dışında bi sıkıntı yokk
nil_sugra sebato bende narkoz almaktan, vücuduma iğne sokulmasından, o iğnenin beni bir daha eskisi gibi yapmayacağından korkuyorum. Yani sezeryanın her türlüsünden korkuyorum
Astunazmn Ozgecetindag bndede ritim bozuklugu var acikcasi daha erken bunu duusunmem icin ama bn şimdiden düşünüyorum doktorun bisey dedi mi sana
sebato Degisken inşAllah herşey çok güzel olacak endişe Annelikle ilgili birşey herşeyin üstesinden geleceğinizden eminim
Mila4 sebato 3 doğum yaptım 4.cüye hamileyim.bende sancı sıklaşınca ya doğuramazsam diye korkuyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..
sebato Mila4 maşAllah ne güzel 3 doğum yapmışsınız yapamayacak olsaydınız ilkinden yapmazdınız Rabbim yardımcınız olacaktır
Mila4 sebato Aslında ilkte ikınmayı bilmiyordum vakumla oldu diye sanırım böyleyim,travma yaşadım.Bu arada Çok teşekkür ederim,eşimde aynısını söylüyor hep.😊Rabbim hepimize kolay doğumlar sağlıklı Bebişler nasip etsin..
Zeyyno_ sebato ben yanlış bişey yaparlar Diye tedirginlik yaşıyorum sadece sonra Allahın izniyle bişey olmaz Diyorum
Miniginannesiiii1111 sebato bende gebelik tansiyonu var doğum anında yükselmesinden korkuyorum birde belden aşağı uyusturulsun istiyorum kilom var orda kilomdan yapamaz da tüm uyuturlar diye korkuyorum
Ireemm_ sebato ben doğumdan korkmadım hiç bir zaman 1 ay önce normal doğum yaptım ve epidural falan da yapılmadı bana hiç bir şekilde uyusturulmadim herşeyi canlı canlı gördüm ve bilincim o kadar yerindeydi ki hemşire bebeğin kordonunu bana kestirdi ve emin ol normal doğum yapınca anne olduğunu onun ne kadar zorlukla doğurduğunu daha iyi anlıyorsun
Seydaa11 Ireemm_ evet çok güzeldir muhakkak ama nasıl korkmadın,yani kendini nasıl cesaretlendirdin,ben korkumu bir türlü bastıramıyorum da böyle psikolojik düzeltmeye çalışıyorum 😏
tugce67-67 Damla_K keserkende uğuştursalar olmuyor mu ,işte ben o an çok hissedersem canlı canlı kesildiğinimi bilmek beni çok korkutuyor açıkcası🙄
Damla_K tugce67-67 canım oyle buyuk birsey degil ki çizik atılıyo sadece dedigim gibi birden elini keskin birsey keser ya bi sızlar gecer oyle 💞
Misssimsek sebato bende uyusturmak için vuracaklarını iğneden biraz tirsiyorum. Birde sen gibi tansiyon düşmesinden. Çünkü geçen gün nst de bile tansiyonum düştü bayılacaktım. 😫
Misssimsek sebato inşallah inşallah. Zaten o iğneden öncede uyusturuyorlsr diye biliyorum ama inşallah öyledir 😫🙈