Busra0606 Kızlar bugün kontrole gittim 30+1 günlüğüz dedi boy ve kilo olarak gelişimi 2 hafta önde gidiyor dedi böyle olan bayanlar kaç haftalık doğum yaptınız normal doğum olacak nasip olursa inşallah
Masal10 Busra0606 normalde bende 28.haftadayım ama ultrasonda 30 gözüküyor 🤔 bende merak ediyorum bu konuyu.. ayrıntılı ultrason doktorum önde olan tarihi doğum için baz alıyoruz dedi.. 🙄 çok merak ediyorum
Kubra1305 Busra0606 Doktorumuz erken doğuma sebep olmayacağını , sadece aynı gün doğan bebeklerden birinin boyunun daha uzun olması daha kilolu olması gibi bişey demişti. Fiziksel bi özellik aslında ama benimde tecrübeli birinden bişey duymaya ihtiyacım var 🤷
Gamzeyal Busra0606 valla ultrasona göre doğmuyor biz ultrasonda 41+2yiz sata görede 38.4 yarın kontrolum var en son 3840 dı kilosu bakalm kac olmuş ne sancım var ne ağrım doğuma dair
3346 Bende bekliyorum. Bana da iki hafta önde dedi. 37 haftalık oldum bebeğim 38+5 gözüküyor. Bende çok merak ediyorum doğumu ne zaman olacak diye
_mucizem_ Busra0606 36 haftadayım ultrasonda 38 39 görünüyor nişanım geldi 2 cm açılmam var 🙈 bakalım ne zamana doğurcam 😂
Gulinal Busra0606 normalde 36+6 ama 2 hafta önden gidiyoruz. Dün kontrol vardı kilomuz 3200🙏🏽 37+3 te sezeryanla doğum olacak 🥳 30 Haziran bekliyoruz 💙 darısı başınıza 🙏🏽🙏🏽
Mekamu Busra0606 genel olarak gelişimi 2, 3 hafta önde gidiyordu bebeğimin 41.haftada doğum yaptım. Pek yenidoğana benzemiyordu oğlum. Gelişimi gerçekten ileriydi.