Elfkacak10 Merhaba kızlarr doktorum 22.Haftada ayrıntılı ultrosonda bebeğimin kalbindeki aort damarında genişleme olduğunu söyledi 30. Hafta tekrar bakıcaz dedi bu durumu yaşayanınız var mı acaba endişe içindeyim..
Yesmckmk Aynı durumu ben yaşadım canım aort damarı hafif dilate yazıyordu hatta kağıtta. fetal ekoya gittim içim rahat etmediği için şükür bi sıkıntı çıkmadı normal çıktı
Elfkacak10 Yesmckmk bende iki ayrı doktora baktırdım biri sorun yaratacak bir durum görmüyorum ama yinede takip edelim dedi diğeri doğumdan sonra ameliyattan bahsetti inşallah bir sorun çıkmaz büyüdükçe düzelir🤲
Yesmckmk Elfkacak10 bana da aynısını demişlerdi 21. Haftamda şuan 29 olduk 3-4 ayrı perinatolog 1i ayrı kardiyolog baktı bi sıkıntı görmedi burda bununla alakalı çok post bulamamıştım ben görünce yazdım hemen genelde bi sorun olmuyormus
Elfkacak10 Yesmckmk canım içimi rahatlattın az da olsa çok saol paylaştığın için🙏 Bende kontrol günümü bekliyorum sabırsızca sağlıcakla gelirler inşallah🙏
Meral1984 Su anda ayni durumu yasiyorum ve cok korkuyorum doktorum bu genellikle oluyor ama bisey cikmaz bundan dedi sizlerin bebeklerinizin son durumu nedir?