Eliffsvl Kızlar bilmiyorum saçma mi gelecek size ama göbek deliginizi nasıl temizliyorsunuz hamilelik doneminde ben el vurmaya korkuyorum yani çok pis bir goruntusu oluyor temizlemeyincede bebek oldugu icin temizleyemiyorum . Varmi temizleyen 😑
Zeynepli1234 Eliffsvl canım anlamadım tam olarak ne demek istediğini göbek deliğin mi temizlemeyince pis oluyor . Yani ben kendimde hiç görmedim öyle bir şey normal duşta lifliyorum onun haricinde bişey yapmıyorum açıkçası ilk defa duydum böyle bir şey
M_N_R Eliffsvl Yani pek ozenli bişey yapmiyorum.Sık sık duş aldigim icin temiz oluyo.Bide benim gobek deligim eskisi gibi degil cogu insanda dişari cikar bende kucuk bi cukur gibi oldu.
Burcuyildiz Eliffsvl sanırım o siyah çamaşır giymekten oluyor, banyodan sonra kulak çubuğuyla temizle, bazen siyah atlet giyince oluyor çünkü.
kedilervekaranfil Eliffsvl Kaç haftalık oldunuz? Çizginin adını bilmiyorum ama hamilelikte belirginleşen kahve rengi çizginin ortası göbek deliği olduğu için orada da koyuluk oluyor acaba onu mu kir gibi görüyorsunuz? Benim göbeğim çıkmaya başladığında öyle sanmıştım çünkü 😄 sonra göbek büyüyüp delik iyice dışarı çıkıp düzleşince anladım ki o sadece bir renk farklılığı
Eliffsvl Zeynepli1234 dış cevresini temizliyorum bende dusta zaten içerisi siyah siyah oluyor ondan bahsediyorum
Eliffsvl M_N_R bende sürekli düs aliyorum fakat ici nedense siyah ve dışa dogru cikmaya basladi gebelikten olsa gerek
mysweetbaby Eliffsvl benim göbek deliği zaten dışarı çıktı nasıl pislik oluyorki? Dışarda olduğu için temiz :)) 31. Haftadayım