Pelin-65 Valla kızlar bende Tokat merkezdeyim Mehmet nalbanta gidiyodum sonra üniversite hastanesinde İlhan hocayı sürekli anlattılar bi gideyim dedim ve iyi ki gitmişim çok memnunun kaldım naif anlayışlı ve işinde bi o kadar başarılı tavsiye ederim
Paradise nidarcn Mehmet nalbant kendi cihazında mı bakıyor detaylıya yoksa radyoloji mi bakıyor bir de kaç dakika sürüyor
Paradise nidarcn ciddi olamazsınız🙈 ben nedense yarım saat sürer diyordum üniversiteye gideyim madem orada da 5 dakika sürüyormuş . Peki sonucu Mehmet nalbata mı gösteriyoruz radyoloji mi yorumluyor
nidarcn Paradise radyolojideki kadın hem baktı hem banada gösterdi mesela şurası ağzı şurası kolu felan diye sonra normal herşeyi dedi birde ultrason kağıdı verdi ben doktora sadece kan idrar sonuclari için gidecektim oda daha çıkmadı öğleden sonra çıkar bekleme boşa mesaj at söylerim dedi bu kadar yani
nidarcn Paradise normal doğum değilmi bu fiyatlar asker zeki özsoy varmış odamı ücretli muayene ediyo
Paradise nidarcn evet üniversitede Özeline giderseniz doçentler ve profesörler ücretli bakıyor normale giderseniz asistanlar bakıyor
Pelin-65 nidarcn ücretsiz di normalde doğum yeni ücretli oldu ama ilgi alaka bi o kadar güzel İlhan hoca muazzam Mehmet hocaya gittim çok konuşmaz anlatmaz bişeyi ama İlhan öyle değil yurt dışından yeni geldi
nidarcn Pelin-65 anladım canım çok sağoll bende medicaldeki doktordan memnunum ama hastane adım atsan para alıyo nerdeyse o yüzden gitmek istemiyorum artık ilhan hocayıda çok övdüler oraya giderim bundan sonra ama üniverstenin normal muayenesini hiç tavsiye etmem geçen kontrolde bi bakalım nasıl diye gittim ne kalp atışı dinlettiler ne cinsiyet söylediler sormama rağmen ne ultrason kağıdı verdiler aşırı sinir oldum asistanmış zaten normal muayene edenlerde
Pelin-65 nidarcn yok para verdin mi sana istediğin hizmeti sunuyorlar canım maalesef bu işler böyle yürüyo Tokat’ta gelin geldim kim neyi önerdiyse yaptım o yüzden tanımadığım kadın doktor kalmadı😅
Pelin-65 nidarcn kesinlikle asla vazgeçmem artık üniversiteye git hemen ordan sıra alıyosun ya da arayıp alıyosun özel muayenesine