ozdenarda Kbrasayg bende osmangazi unuverstesinde yaptrdm detayli ultrasyonumu herhangi bir ucret odemedim
Moonse_rose Kbrasayg evet 200 tl ödemiştim. Yok Melih beye hemen sıra bulmuştum sıkıntınolmadı. Hatta servikal yetmezliğim varmış saolsun Melih bey görmüştü hemen izne çıkıp dinlenerek geçirdim hamileliğimi
Kbrasayg Moonse_rose Teşekkür ederim canım bilgilendirdiğin için heryerde fiyat farklı araştırma yapıyorum mayısın 10nunda giricem
Moonse_rose Kbrasayg inşallah herşey güzel çıkar, ben doğumumu yaptım çok şükür darısı sağlıklı sıhhatli sana olsun🙏🏻
Kubraunlu ozdenarda merhaba ben Bilecik’te oturuyorum detaylı usg için Osmangazi üni. Gelececeğim nasipse nasıl oluyor sabah gelsek sıra bulabilir miyiz veya siz nasıl yaptırdınız bilgi verebilir misiniz
ozdenarda Kbrasayg riskli gebelik ve detayli usb odasi diye geciyor zaten sadece o odada yapiliyor suan muane eden perinatlog kisminda 4 doktorun soyadi var onayli oluyor ya
OyaaT Benimde bu Perşembe randevum var detaylı ultrason için ücretsiz diye biliyordum ücretlimiymiş demek 🙄
ozdenarda OyaaT ben yaptrli 8 hafta falan oldu onden gdip normal kadin doguma muane oluyosunuz ondan snra onlar size haftasna uygun gun veriyorlar gayet guzel bi sekilde inceledi doktor butun organlarina bakti rapor verdi elimede bebekle ilgili ben memnun kaldm
Prensesannesiyimm @Kbrasayg Canım bende Osmangazi de yaptırdım direk 2. Odaya sıra verdiler çok erken gidersen hemen sıra geliyor ama biraz bekletiyorlar yarım saat falan oluyor ben hiç bir ücret ödememiştim ikili testimi de orası yaptı hiç bir ücret ödememiştim 😊
Kbrasayg Prensesannesiyimm ben bugün aradım hastaneyi normal kadın doğumdan randevu alıp detaylı usg için onlar gün veriyomuş kurum karşılıyo özel hoca isterseniz ücretleniyo denildi
Kbrasayg Ben normalde özel ümite gidiyorum orda cok pahalı doktorum iki kişi daha önerdi biri Tanser bey birde osman gazide o doktorun adını unuttum yarın arayıp sorucam. Özel ümitte 300 Tanser bey 400 dedi fiyatlar hep yüksek olunca araştırmak istedim
ozdenarda Kbrasayg bende normalde umit hastanesine gidiyorum benm kendi doktorum yonlendirdi eskisehirde iki tane perinatolog var dgerleri radyolog yada doktor ddi bi farki oluemu diye dedigimde bizim icin onemli olan rapor sonuctur turgay senere gidersende ayni rapor cikicak tek fark ozelde esini alirlar iki uc fotgrf alirsin devlette yanlz girersen fotograf almazsn dedi gercektende oyle oldu
ozdenarda Kbrasayg hii bu arada benm gibi ille renkli fotogrfi olsun dogumdan once renklide goruyim dersen ben gecen kontrolumde 28 haftalikken umitte renkli ultrasyona tekrr grdim radyolog bakti 100 tl karsiliginda kizimin cici cici fotograflarini cektiler 🤗🤗
26bebek26anne Bende yaptirdim cnm devlet hastanesi yonlendirdi gidip randevu aldim 21 haftalikken yaptirdim .