38+6 da saat 10 da bebeğimi sezeryan doğumla dünyaya getirdim 2. Sezeryanim di 2. Prensesim
Çok korkuyorumdum ilki çok zordu çünkü hastaneye geldim 8 de yatış işlemlerim serumum fln derken 9 buçukta ameliyataneue indirdiler yanımda sdce eşim vardi oda benimle ameliyathaneye indi spinal sezeryan oldum hiç acımadı iğnemi yaparken ama herşey hissediyordum sonra bağırdım ilk sezeryanım böyle değildi onda Hçbir şey hissetmiyodrum dedim hepsi aynı olmaz dedi sonra uzattım ben biraz korkuyorum fln diye sakinleştirici yaptılar heralde ondan sonra hissetmedim sonra odaya getirdiler ondan sonra başladı benim çilem kızım yoktu odada hızlı nefes alıp veriyormuş kaldığım hastanede yeni doğan bölümünde yerleri yokmuş
Başka hastaneye sevk ettiler bebeğimi öpüp koklayamadım o yetmez mis gibi bide ağrılarım aşırı çoktu dayanamıyordum artık ilki zor demiştim ama ikinci daha zordu uyuşukluk geçmeden ağrıları hissediyordum iğne yaptı ama ne nafile zerre geçmedi ağrım uyuşuklugum geçti eşim sağolsun beni temizledi giydirdi ayağa kalkma daha zordu ama yapmak zorundaydim çabuk iyileşmek için neyse kızlar eğer imkanınız varsa normal doğum yapın benim sezeryanimin ikiside çok zordu