Ysmnnnnn İlk doğduğunda yenidoğan ıslak mendil kullanmak zorunda mıyız sizce ve hangi marka iyi sizler neler aldınız
Meriwa Ysmnnnnn ben pamuk aldım canm su ve pamukla evde temizliycem ama dışarısı için de uni baby yeni doğan aldım cnm
OlgaArslan Ysmnnnnn sleepy yenidoğan ilk bebeğime hala onu kullanıyorum ikincisine de ondan aldım çok memnunum hem yumuşak yapısı hem kalınlığı hemde büyüklüğü ☺️
ebruerdurucan Ysmnnnnn unibaby yenidoğan kullanmıştım ilk çocuğumda. Şimdide unibaby yenidoğan aldım genellikle tavsiye edilen bir marka. Bende memnunum
ebruerdurucan Ysmnnnnn unibaby yenidoğan kullanmıştım ilk çocuğumda. Şimdide unibaby yenidoğan aldım genellikle tavsiye edilen bir marka. Bende memnunum
Kubrabalik Ysmnnnnn sleepy yenidoğan ıslak havlu aldım evde kullanmak için de e bebekteki alt temizleme pamuğundan aldim
NisaMomy Ysmnnnnn slepyy yeni doğan saf su olan dan aldım ben memnunum dışarda iyi oluyor. Ama evde yıkıyorum silmiyorum
ilayy Pampers sensitive aldim Ama yinede söyle yapacm Islak mendil kutusunun icine mendilleri paketten cikaracm formunu bozmadan suya tutacm çok Fazla kurutmadan suyunu skip mendil kutusuna koyup kullancm 🙃
Meriwa Ysmnnnnn mendil kutusu almadım o aldığım küçük paketler halinde posetlenmiş vaziyette zaten makyaj temizleme pamuğı gibi korunaklı canm
Annisko Ysmnnnnn prima pampers pure aldım canim ben 0 alkol 0paraben 0 parfüm %99 su bazlı icerigi sağlıklı