Eylul58 Kızlar aranızda geç yumurtlayan ve gebe kalan var mı? Ben 20.inci gün yumurtladım şans var mı acaba🤔
Fatmayrc Eylul58 benimde geç yumurtlama oldu hatta doktora gittiğimizde doktorum baya bakmıştı keseyi bulmak için 😂😂 ama şimdi çok şükür çok sağlıklı bi şekilde 26. Haftamızı dolduracağız 😊😊
merii10 Adetime 3 gün kala yumurtlayıp yeni hamile oldugumu öğrendim değerlendirdiyseniz olabilir tabi
Eylul58 Meyvis93 😍😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşaALLAH 🤲🏻 Benide dualarınıza katın hamilelerin duasi kabul olurmuş 🌸
rezhan Meyvis93 canim yumurtladini nerden oğrendin benim yumurtam buyuor ama çatlamiyor bu ay çatalama iğnesi kulancam yani mutlaka çatlarmi?
Eylul58 Fatmayrc MaşaALLAH 😍 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🌸 Bana ve isteyen herkese dua edin lütfen 🤲🏻 Kac gün sonra öğrendin bebişini? 😊
Atesbocegi Eylul58 benim hepten yumurtlama dönemimden sonra olmuş doktor haftasına göre öyle olduğunu söyledi. Yani başıboş bir yumurta da sürpriz yapabiliyor 😅🌞
Alpelin Benimde baya geç döllenme son adetine göre normalde 25 haftalık olmam gerekirken 21 haftalık gebeyim adetim 21 gün geçti de öğrendim ve çok yeni idi
Eylul58 Alpelin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin🌸😊 Hakkımızda hayırlısı olsun, hersey mümkün demekki 🥰