Sera34 Eminönünde bebek pasajı gibi bir yer varmıs tüm bebek arac gereçleri kıyafet tekstil ürünleri varmıs fıyatlarda çok uygunmus dogru mu gidip alısveris yapan varmı?
Yoncaerim Sera34 ben yaptım oğlumun alışverişinide orda yaptım suanda kızımın alışverişinide ordan yaptım ama genel olarak fiyatlar aynı değişen bişey olmuyor tek fark insternetten görmüyorsun orda görerek alıyorsun bide aynı mağazadan alışveriş yaptığında indirim yapılıyor
Sera34 Yoncaerim mesela hani internette enucuzbebek kıyafetleri satan site varya orayla aynımı yoksa biraz daha uygun mu
Minicik1 Bende yenıdoğan tumulu falan ordan aldım organık seyler pşyasa fıyatının altı , diğer seylerde uygundu yanı taşlı fırfırlı abartı seyler almıcaksanız fıyatı uygun bnce
Deletedmom238 Havuzluhandan almıştım kızımda yine gitmek istiyorum ama başka yer varmı bilmiyorum tüm bebek kıyafetleri havuzluhanda diye biliyorum
Deletedmom238 Sera34 koyafet agırlıklı ben 4 sene önce gitmiştim fiyatlar aynı ama arasığın herşey var aşağı katlarda beşik araba falanda vardı yukarısında şarkhan var ordada hediyelşk eşya bulabilirsin
Demircimom intgramda satılan çoğu bebek ürünleri orada var görüp almak hem toplu alınca indirim olması açısından güzel oluyor tavsiye ederim havuzluhanı