Mavi1 kızlar merhaba, 7+1 hamileyim pazartesi günü özelde kese ve bebek göründü ama bugün devlet hastanesine gittim keseyi gördü bebeği henüz göremedi haftaya gel dedi. ee haftaya zaten 8 haftalık olacak 2 aylık hala görememeleri şaşırtıcı değil mi?
Deletedmom15257 Mavi1 sen özelde devam etsene cnm madem öyle devlette ult. cihazları eski diye olabilir
Dygkh Mavi1 canim bnm bir tanidigimin da 2 aylikti bebek anca görulmustu evet devlettin eski oldugu icin belki grememis olblir sen icini rahatlatmak amacyla 1 kere daha özele gt istersn daha sonra biraz buyunce devam edersn devlette
gizem_dilbaz Mavi1 başka bir özele daha git gerçketen benim yengem sacmaliklarindan yuzunden bebeği karninda oldu bilemediler sonra zehirlerken farkettiler ikisi de bence kafani karistiricak başka doktora git lütfen git
-gyns- Mavi1 Özel hastanelerde muayne sonrası 10-15 gün arası ücretsiz muayene oluyor.. Kontrol amaçlı.. İsterseniz hastaneyi arayıp sorun.. Ücretsiz muayeneyi kaçırmadan tekrar bakılın.. İnş her ikiside vardır.. Devlet hastanelerini kötülemek istemiyorum ama; ne yazık ki değişikler😕..
Deletedmom15257 Mavi1 oda doğru cnm tekrar özele git baktır 8 haftada oraya tekrar git olmaz mi icin rahatlar
Mavi1 Deletedmom15257 olabilir aslında canım yani anlamadım şimdi nedir ne değildir bakalım ne olacak
Mavi1 Dygkh olmadı öyle yapacağım canım yani 2 aylık olacak ve göremiyorlar insan şüpheye düşüyor bir şey oldu bir sıkıntı mı var diye Rabbim yardımcımız olsun
Deletedmom15257 Mavi1 benim ilk kese baktığında kist var demişti belki seninde kistir üzlme gene dedigim gibi kendi ozeldeki doktora git icin rahatlasin ona hene gidersin devlete
edaomereymen benimde oldu öyle devlette cihazlar kötüydü sinirlendim doğum katina cikarttilar hatta beni ordaki ultrason cihazi daha iyi diye orda göründü cihazla alakalı olabilir gerçekten kalp atisi alındı ayni saat icerisinde gebe polikliniğinde görülmedi doğum katinda göründü yani. bu arada bende 7 hafta 6 gunluktum sabırlı olun ve sakin olun bence. Allah hayirla sonuclandirsin.
Mavi1 Deletedmom15257 kan değerim oldukça yüksek canım bebek idrar ve kanda görülüyor yani, bakalım ne olacak haftaya
aren6161 Mavi1 benimde bebegimin kalp atisini alamamislardu cihazlari eski 😡 arastirma hastanesine gitmeye basladim bende ama ozele gececegim ayda 1gidilcek uzun sure zaten sonlara kdr verriz bsekilde insallah diyorum devlet skntili malesf heryer ayni mi bilmem ama ben hep mutsuz ayriliom bktm devlet hastanelernden paran yoksa òl ole bi durum saka gbi malesf kendi kocani baci i alamion yanna muaynee grerken ama elin kadinlariyla 5kisi ayni odada sin muayne olurken ole beter allah yardm etsn hepimize ki bundan once bi bebisimn kalbi durmustu o gun o kdr agladimki o doktorun yzuzune kalp atisi gayette guselms cocumun cihazlari eski die alamamis bakmasinlar ozmn daha iyi yani kisaca devlet boleyse baska care yok ozel den