hafsahamza Ben 2 3 sefer alışveriş yaptim aynı şekilde arkadasimda 3 4 sefer alisveris yapti korkma canim :)
Merwesam mervealis63 instagramdada var internet siteside var play sotorede uygulamasıda var “enucuzbebekmarket” diye ben uygulamayi indirip sipariş vermiştim
Evhamlianne Azracan salı gece yarısı sipariş verdim, bugün elimdeydi. Bebek bakım seti, zıbın ve takım aldım, hepsinden memnun kaldım liste falanda gönderiyolar üstelik gerçekten de uygun fiyatlı bi site. Gönül rahatlığıyla diğer eksiklerinizi de alabilirsiniz.
Azracan Evhamlianne Allah razı olsun canım bakacağım eğer güzelse çok eksiklerim var çünkü yeni başladım inşallah hepsini alırım bir hayırlısıyla bu elime ulaşsın gönlüm rahat olsun😘🥰
mervealtinipek41 Azracan ben e kez alışveriş yaptım iki gün içinde eksiksiz ve kaliteli bir şekilde elime ulasti
Azracan mervealtinipek41 Allah razı olsun canım içim rahat uyurum gece 😘🥰bugün verdim Pazartesi gelir herhalde dimi canım
Evhamlianne Azracan Amin cümlemizden☺ hepsini netten almayın ama şansınız varsa gidip dükkanları gezin bende yeni başladım da o kadar keyifli kiiii😍😍😍