Azracan En ucuz bebek market diyor güvenilirmi sizce bilmiyorum ben 😞korka korka yaptım lütfen yardım malı nasıl iyimi
Elisah Azracan Aman korkmayın bebeğinizi de tehlikeye sokmayın 😊 Burada alan bir çok kişi var genelde memnun herkes
Fossey Alışveriş yapmadım ama site hakkında kötü bir yorumda görmedim. Uygun ve kaliteli diyorlardı. 😌 Azracan
Azracan durununannesii ilk defa yaptım internetten ömrümde hiç almadım ve malum görüyoruz dolandırıcıları canım bide eşimden habersizde olunca😕ondan
gldnn Azracan mallari cok guzel kaliteli bende ordan alisveris yaptim bir iki ay once icin rahat olsun guvenilir bi site
Gamzedngdn Azracan benim tanıdığım arkadaşlarım var kuzum ben almadım ama onlar alışveriş yaptılar ordan güvenilir bi site bildiğim kadarıyla korkma Allahın izniyle 🥰
Mrvcnn Azracan ben alışveriş yaptım güzel ve hızlı geldi ürünler yıkadım bozulmadılar bir kaç güne tekrar sipariş vermeyi düşünüyorum
Merwesam Azracan ben bu siteden yaptım çokta memnun kaldım görseldekinin aynısı geldi kargoda hizliydi
Azracan Merwesam gerçektenmi canım Allah razı olsun 🥰içim rahatladı eşimden habersiz yapınca suçlu hissetim kendimi😞
Merwesam Azracan evet canım rahat ol bende ilk defa ordan yaptım ve gayet güzel geldi yıkadım bozulmada yapmadı aldıklarım 😊