Gencanne06 Meraba kızlar Ben doğum için şehir dışından gelicem de o yüzden bilgi almak istiyorum muayene ücretleri ve doğum fiyatları hakkında bilgi verir misiniz?
Melikelikelike Gencanne06 Can'ım bende cihanpole gıdıyorum Bülent beye. Muayene ücreti 40 tl doğum ise 600 diye duymustum sezaryen i
Melikelikelike Gencanne06 memnunum. Doktorum cok yoğun, çok hastası var pek ilgilenemiyor açıkcası ama işini çok iyi yapıyor çok memnunum. Tecrübeli ve ileri görüşlü birisi. Cihanpol güzel ve temiz bi hastane
Hanife_ Ben de Cihanpole gidiyorum Bülent beye çok memnunum bütün akrabalarım da doğumunu onda yaptırdılar evet muayene ücretleri 60 lira oldu Enes, Bülent ve Arjen bey normal Doğum 450 sezeryan 950 oldu hastanenin temizliği ilgilenmeleri çok iyi 2 elitimde de doğumlarında ben kaldım hastanede çok rahat bi gece geçirdik inşallah bn de orda doğum yapcam hayırlısıyla eşim de orda hemşire
Niilsu ekinnefes merhabalar bende Perşembe günü yaptırdım şeker yüklemesi biraz suyum fazlaydı şekerim.cikti.malesef .günlük şeker ölçümü yapmamı .ve yediklerime.dkkat etmem gerekiyormuş.size.ne.dedi.doktorunuz