Cecoefto 20 hafta kaldı doğuma sabredersem eğer dogumda öğrenmek istiyorum cinsiyeti supriz olsun dedim 🤣
Pamuk94 Cecoefto bnde sizin gni dusunenlerdenim merak ediyorum ama dogumda ogrenmek istiyorum 😂😂 buda bi tür delilik
Deletedmom95 Cecoefto ay aynı annem 😅 o da öğrenme sürpriz olsun diyo ama ilk çocuğum nasıl öğrenmeyim. Bende öğrenirsem size söylemem size süpriz olsun dedim 🤣🤣
Cecoefto M_N_R sarı renk alırım ortak renkler alırım zaten ilk dogdugunda zıbın hastane çıkışı fazla kıyafet almicam çünkü kizimda doldurmustum ve hiç birini giydiremedim
Serpil51 Alinacak buyuk seyleri ortak renk olarak alirsin ama kiyafet olarak zorlanirsin onceden alman gerekir 😀
Cecoefto Serpil51 kıyafeti doğduktan sonrada alırım 🤣arılı bı hastane çıkışı kız da giyer erkekte gerisini alırız 🤣
Cecoefto Deletedmom95 yok yaa öylede olmuyo bende ilk kizimda öyle yapcaktim kimseye soylemicektim ama öğrenince içimde tutamadım heryerde paylastim 🤣
M_N_R Cecoefto Anladimm.Dayana bilirsen buyuk iş başarmiş olursun.😁Ben ogrenmesem catlardim.Kiz oldugnua emindim ama yinede ogrenmek başka))
Alisa_ Cecoefto Ben de ogrenmicem diyordum sormayacagim doktora diyordum)) ama tabi merak basa belaa)) 15ci hafta ultrasona gittigim an cinsiyyeti ne diye sorarken buldum kendimi)) tutamadim merakimi))