Aydm Elif-nur amin Allah razı olsun canım. Inş sağlıcakla kucağına alırsın bebişini 😊😊 Allah yardimcin olsun
Aydm Nansnnsnsn ya benim bebiş gelişte biraz stres olmuş nefes sıkıntısı vardı. Bir buçuk gün küvezde kaldı. O sırada ne verdiler bilmiyorum. Serum veriyolar galiba tam bilmiyorum. Bende sürekli emzirmeye çalışyordum ama sütüm yoktu .
Aydm Ruru06 hayır aslında korkulacak birşey değil. Jel kullanıyor zaten ebe . Ben kasmadım o yüzden zorlanmadim, agrım olmadi .
Sevdanurun Aydm Allah analı babalı büyütsun inşallah bnde 7aylik hamileyim ve özel bölgemde ara ara ağrılarım oluyor kasığımda da batma gibi ağrılar norml mi acaba bilgi verirmisiniz
Aydm Sevdanurun Sagolasin canım. Yanı benim son bir iki ay kasıklarım değilde daha çok karnımın yan tarafları agriyordu. Bide batma oluyordu .yani rahim büyüyor nirmal olabilir. Ama çok rahatsız ederse tabiyki doktorunuza danışın yinede .
derya39ege Aydm Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Darısı başımıza bize de dua et😍 ilk 3 gün süt gelene kadar mama verdiniz mi bebeğe?