Hnifeatr Merhaba kızlar geçen gün yazdım adet sancısı gibi sancim var diye dün akşam gittim acile nst de sancı çıktı üniversite geldim suyum azalmış sancı çıkıyor hala . Şuan yatış verildi dua edin 🙏 lütfen. Benim gibi olan var mi ? Dogum oldu mu hemen ?
Cigdemveminik Hnifeatr canım korkma doğum olsada haftanız ideal bir sorun olmaz inşallh biraz daha bekler bebişin beklemezsede sağlıkla gelsn inşallh
inciiim Hnifeatr canım bende 37+3 nst de sancı çıktı ama açıklık yok suyum normal bana da yatırmak istedi ama bende evde takip etmek istedim yatın tekrar kontrole gideceğim
Hnifeatr Cigdemveminik 2 hafta önde diyorlar hep 3200 lerde bakalım. Bian önce doğum yapasimda geliyor sanki karnımda bisey olcak korkusu var :(
Cigdemveminik Hnifeatr allah korusun kilosuda iyi maşallahh ama karnındada bişey olmaz korkma içini ferah tut rabbim hayırlısını nasip etsn🙏🏻🙏🏻
emine0707 benimde sancım var 1 saattir belden geliyor zor nefes alıyorum 30+1 deyim sizce doktora gitsem nst de sancı çıkar mı bele vurduğu için
Hnifeatr emine0707 dün ebe bana iyiki geldin dedi evde sancinin artmasını bekleme sakın dedi haftadan ötürü. Sen git canım isini garantiye al .
Hnifeatr inciiim canım banada şimdi alttan baktı 1 parmaklık açıklık var dedi kahverengi akinti kan karışımı geliyor . Bakalım