Ozdmrkbraa Canlarım 13+1 günlük hamileyim bugün sırtım çok ağrıyor belime flan da vuruyor sanki spor yapmışım da hamlamışım gibi bir de sanki kaburgalarım açılıyor gibi ağrı yapıyor sizce normal mi 🤔
Merve4121 Ozdmrkbraa normal canm bende şuanda 15+5 benim de o hafta larda başlamış dı bebek geliştiği için baskı yapıyor muş masaj çok iyi geliyor ama tavsiye ederim 😊
Ozdmrkbraa birtosbikannesi o haftalarda vardı ama geçmişti kuzum adet olamadığım için çok oluyordu sonra geçmişti bugün yine başladı çok zorlanıyorum
Ozdmrkbraa Merve4121 yaa aman öyle olsun inan ki masaj yapacak birini bulamadım anca akşamı bekliyorum 🤗 teşekkür ederim canım en azından içim rahatladı 🧡
Merve4121 Ozdmrkbraa evt benim de öyle oldu önce başladı sonra geç ti gibi oldu ve sonra gene başladı yani noraml ama istiyor san doktoruna danış
Merve4121 Ozdmrkbraa bende öyle bütün gün ağrı cekiyorum geceyi bekliyorum ki eşim bana meşj yapsın diye içini ferah tut kuzum allahın izniyle bişey olmaz bende çok evfam yaptım doktorum korkma noraml bişey dedi benim de içim oyle rahat ladi😊