Merhaba hanımlar, 36+4 teyiz bugün kontrolümüz vardı. Ben bu forumdan gerçekten yararlanıyorum size de belki benim faydam olur. Beni çok zorlamayan hemeroid problemim var buradaki yazılanlarda normal doğumda sıkıntı olduğunu okudum doktora sordum çok net konuşmadı engel değil aslında dedi. Bende uzun süredir mantar sorunu var ama doktora söylemiyordum (cahillik ve ihmalkarlık kabul ediyorum ) bugün onu da konuştuk doğumdan sonra tedavi olmak istediğimi söyledim ve normal doğumda bebeğe geçebiliyormuş dedim(yine burada okumuştum) hanımlar her mantar türü sıkıntı olmuyormuş örnek alındı kültüre gönderildi sonuca göre konuşacağız. Sizin de aklınızda olsun kültür isteyebilirsiniz. Bi de fitil verdi 3 er gün arayla kullan dedi umarım geçer sanmıyorum çünkü kronikleşti bende. En son alttan muayene konusuna gelelim 😊 forumda her gün başlık açılıyor ben okumamaya çalıştım etkilenmemek için. Doktorumuz kadın ve naif biri hiç zorlanmadım ama çok zorlamayacağım seni demişti belki çok derine dalmamıştır 😂😅 Bence gözünüzde büyütmeyin derin ve sakin nefeslerle 1 dk içinde çok kolay atlatabileceğiniz bir süreç.