Kızlar ben 3,5 sene önce oğlumu mecburen sezeryanla doğurdum gelişim geriliği vardı acil aldılar spinal oldum ama tam bir felaketti devlet hastanesiydi anestezici geldi eğil hiç kıpırdama yoksa felç kalırsın dedi sırtıma katateri soktu yatırdı doktor geldi pat diye kesti dedim ben uyusmadım bacaklarımı kaldırmaya falan başladım sonra kusacam diye bagırdım çabuk bunu bayıltın dedi bana sormadan genel anestezi yaptılar ve ameliyat sonrası sol bacagımı kaybediyodum az daha gece boyu şişti bacagım morardı hissizleşti hemşireler korlup gece doktoru aradılar oda asın tavandan asa dedi gece boyu bacagım tavandan aşa asılı yattım neyse düzeldi kısacası tam bir kabus 🙄 su an 18 haftalık gebeyim tam 4 sene olacak nerdeyse araları normal dogum istiyorum çunku ameliyattan gercekten cok korltum bazısı çok olumlu konusuyo bazısı çok olumsuz catımın geniş oldugunu ve rahat normal dogum yapabilecegimi söylemişlerdi ilk gebeliğimde siz olsanız napardınızzz 🤷🏻♀️ Varsa ssvd hikayeniz benimlede paylasırsanız çok sevinirimmm