Kubos_36 Dün alışverişte kendimi kaptırdım 2 saate yakın yürümüşümdür 4 aylık gebeyim sizce suyuna falan birşey olmuşmudurrr😢
Babyy1S Kubos_36 bende 4 aylik hamileyim bugun 11de çıktm dısarı hala dısardaym bir şey olmaz akşama da sahil yurusune cıkıcam 😂 doktorlar yürümeyi öneriyor🙋♀️
3461 Kubos_36 7 aylık hamıleyım dün 4 km yurumusum yok canım korkma bırsey olmaz ama gelınce uzan hemen duş al ben öyle yapıyorum
meltemustafa Kubos_36 Bi şey olmaz canım ayakta çalıştım hep 6. Aya kadar riskli bi gebeliğin varsa onu bilemem ama
Aysenes Kubos_36 28 haftaligim sabah cikip aksam giriyoruz az snra yine cikacaz arkadasla bisey olmaz hem cok iyi yuruyus arada agri oluyor ama dinlenince geciyor
Babyy1S Kubos_36 yok askine yürümek iyidir arabayla gitmem gidiceğim yere yürümeyi tercih ediyrm bu aralar bende de oluyor karnımda hafiften ağrilar telaş etme yani ben sabah cıkıp akşam geldiğim günler çok oluyor.olsa bana çoktan dokunurdu zararı 😊
MinikTavsanim Kubos_36 canım hiçbir zaman kesin diye birşey yoktur . Haftan daha çok küçük ağır kaldırmadığın sürece ben birşey olacağını sanmıyorum ama bir dahakine dikkat et eski tempondaki gibi davranma
LeylaEce Kubos_36 hayır canım endişe etme kendini çok zorlamadığın sürece hiç birşey olmaz yürüyüş her zaman iyidir
Yasemin-ya Canım bişey olacağını sanmıyorum riskli bi durumun yoksa 37 haftalığım daha işi bırakalı 1 hafta oldu sürekli ayaktaydım öğlen 12 den akşam 9 a kadar hiç bi sıkıntı yaşamadım eğer riskli bir durumun yoksa kafana takacak bişey de olmasın bence 🙂
tugce67-67 Kubos_36 sanmıyorum ya brnim doktorum yürüyebildiğin kadar yürü dedi😂düşük tehliken ,bebekte sakıncalı bi durum falan yoksa sorun olmaz.yaz ayındayız havalar sıcak çok terliyoruz bol bol sıvı tüketmeyi ihmal etme sadece
Psikolog-anne Kubos_36 canım boşuna telaş yapma, o aydayken 36 saat nöbet tuttuğumu biliyorum aralıksız 🤣 hemde psikiyatri biriminde 🤣