Sudeee07 Jeremj çevremde o kadar çok hamile var ki şu an bi çoğu da benden sonra hamile kalanlar ama hepsi doğurdu sadece ben kaldım insanın siniri bozuluyor benden sonra doğuracaklar bile doğurup ben kalınca dedim ne yapıp edip bende doğurcam her gün birisinin doğum haberini alıyorum bıktım artık 😂😂😂
addie487 Derya68 benimde bugün hep 20 lerdeydi. Geçen hafta bir 70 gördük dedim tamam doğuracağım bu hafta tık yok. Dalga geçiyo hamilelik sinirlerimle 😬
Derya68 addie487 😂😂 Valla, her an hersey olabilir herşeyim hazır çantalari koydum gözümün önüne beklemedeyim 😂😂
Jeremj Kızlar bu benim 2. Bebeğim ilkide 40+1 de doğdu ama bunda düşük riski filan vardı erken gelir azcık dedim ama yok kalacak belliki 😆ama avatantajı söleyim benim kuz sarılık olmadı kafayı tutabiliyodu, dezavantaj ise hiç uyumadı 🤣
Gamzedngdn Smile18 bende nstye girdim bugün sancı hiç yok ama doktorum suyun sınırda dedi biraz tedirginim
Smile18 Gamzedngdn Bendede sancı normal çıktı 🙄 3 gün sonra tekrar gitcem olmazsa en fazla 1 hafta bekleye biliriz yoksa suni yada sezeryan dedi ya Hayırlısı
Gamzedngdn Jeremj Nstden önce nöbetçi doktora gönderip doğumu başlatalım demişti muhtemelen suni ile nst den sonra sonuç güzel deyip salıya tekrar çağırdı o gün tam 40 hafta doluyor. Umarım suyun sınırda olması bir zarar vermez sürekli hareketlerini takip ediyorum. İnşallah salıya kalmadan kendisi gelmeye karar verir
Gamzedngdn Jeremj ben bugün suniden çok bebeğimin susuz kalmasından ve benim hareket etmezse farkedememekten korktum 😣
Afrze Bizde 40 olacaz . Çarşamba gdcez.olmazsa sezeryan napalim.. normal istedik olmadı 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gamzedngdn Afrze bende salı günü 40 oluyorum üstelik doktor suyumun sınırda olduğunu söyledi bugün ama ona rağmen başıma neler gelecek bir fikrim yok 😣
Jeremj Gamzedngdn evet oda var tabiki bende gece her uyandığımda yoklama alıyorum ordamı iyimi Allah korusun minşklerimizi ❤️❤️