Busraaylmz19 Gamzedngdn aminnnn insallah canım hepimizi ama suniden o kadar çok korkuttular ki yapmadığım şey kalmadı kendi gelsin diye ama çok inat kızım gelesi yok hala
Gamzedngdn Busraaylmz19 bende korkuyorum bitanem ama kavuşmak için o gerekiyorsa katlancaz mecbur napalım sonucu çok güzel olacak inşallah Allah yardım etsin hepimize 🥰
Gamzedngdn tikizbuse valla hurma squat filan yapıyordum hep dünden beri tarçın kaynattım 1 çay bardağı dün bir tane bugün içtim kolaylaştırıyor diye bilmiyorum bakalım yarın belli olacak 🥴
Gamzedngdn Smile18 o kadar ay geçti günler geçmiyor her gün her gece acaba bugün sancılanır mıyım olur mu diye düşünmekten psikolojik baskıyla geçiyor resmen kendi kendime 🥴
Busraaylmz19 Gamzedngdn amin hepimizin yardımcısı olsun allahim insallah bian önce kavuşuruz bebislerimize 🥰
Yanakiscoming Bende diyeyim o zaman totem tutayım😄 yarın benimde kontrolüm var keşke kontrole değil de doğurmaya gitsem sancıyla filan😂 38+5 şuan. Haftasonu babamızın sınav görevi var geleceksen yarın gel yoksa pzartesi diye bir de pazarlık ediyorum bebişle 😬😂😂
1anneadayi_ Gamzedngdn kız iki gün sancılı gezdikten sonra artık gelsn diyorm 😂 kasılma olmadıgı için açılma olmuyor sancı hep vardı hafifliyor artıyor olmadı bi türlü şimdi 10 gündür tık yok 🤷🏼♀️ Doktor şuan olsa sorun yok diyor ya Allah hepimize hayrlısıyla kucagmıza almayı nasip etsin tez vakitte 😂
Gamzedngdn 1anneadayi_ off benimde öyle geçen hafta sancım daha çoktu valla bu hafta bişeyim yok resmen 😂 sanki haftası dolan ben değilim 😣
Yildizsevgi Gamzedngdn 38 +1 olduk bizde yarin kontrolum var simdiden yaziyim bari belki yarin gitmisken doguruveririm😉😂
MerveK1r Gamzedngdn bizde 37+3 olduk artık bende dogurmak istiyorum 😁 bende şurda durayım hadi hayırlısı pazartesi de kontrolumuz var bakakım ne oluyor 😁😁
MerveK1r Gamzedngdn hayırlı dogumlarımız olsun inşallah canım ben 40 haftayı beklemek istemiyorum hiç ya gozum kesmiyor 🙄😁