Edizinannesii Kızlar selam şehir hastanesi dışında detaylı ultrasonu nerden yaptırabiliriz? Bide kaçıncı haftada yaptırdınız?
Esin122 Edizinannesii detaylı ultrason 24 haftaya kadar yapılıyor diye hatırlıyorum. Şehir hastanesi dışında kızılay da yapılıyor
esenyamandaa Ben nevşehirde yaşadığım halde doktorumun tavsiyesi üzerine kayseriye özel kliniğe gittim 21.haftamda. Mustafa Başbuğ özel kliniği var. Sanırım 450 lira ödemiştik ama çok memnun kaldım. Yine olsa yine giderim diyeceğim bir uzman.
Edizinannesii esenyamandaa Evet canım görüştüm bugün 500 tl dedi araştırıyorum bende 3 haftam var ama
-Minnaklarin-annesi- esenyamandaa daha önce gittiniz mi Mustafa beye yoksa ilk kez detaylı için gidip başka gitmediniz mi
Hande-92 Prof. Dr. Tuncay Özgün var Kartal iş merkezinde Muayenehanesi. Ben ona gittim kendi doktorun ona yönlendirdi. Gayet ilgili ve güzel de Bilgi veriyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 gibiydi muayene ücreti. Özel zaten, tertemizdi yeri.
Edizinannesii Hande-92 Evet benim doktorumda ona yönlendirdi doktorum da eşi zaten tuncay hocanın ama yinede araştırmak istiyorum işte mustafa hocayla ikisi arasında kaldım canım
Seydaybuke Hüma hastanesindede var doktor takipliyseniz 200lira sadece ultrason için gidecekseniz 350lira ödeme istiyorlar