minikcasper Kızlar ben daha 10+5 haftalığım 700 gram almışım hızlı mı alıyorum kiloyu normal mi bu aralık eğer hızlıysa yandık daha yol çok uzunnn 😔😔
Aysenozturk007 minikcasper ben 18. Haftamdan sonra almaya baslamıştım ve suan 32 haftalık hamileyim 20 kilo aldım
Rabikk_ minikcasper 33+1 21 kilo ilk 4 ay hiç kilo almadım, o belli olmaz çok takılma takıldıkca kilolar geliyor 😂🙈
Fatmanurkor94 minikcasper 20 haftalık olduk bızde ve bende en son gıttıgımde 3 kılo almıstım ama sürekli bıseyler yemek istiyorum ve yiyorum kesın 3 kılo daha atmısımdır 🙄
minikcasper Aysenozturk007 abartılı bişeyde yemiyorum hamilelikten önce nasılsam öyle yiyorum gene yandım o zaman eyvah bana.
Tontinimontin Aç değilim ama canım sürekli bir şeyler yemek istiyor bıktım artık bu huydan 5 kilo aldım belki 6 bile olabilir 😔 55 tim 60 ım 23. Haftadayım
minikcasper Tontinimontin meyveli yoğurt kuruyemiş tarzı ya da meyve falan atıştırsan belki açlığını keser.
Tontinimontin minikcasper meyve yeme dedi doktorum ondan böyle zorlanıyorum muhtemelen bebek hızlk kilo alıyor şekerli şeyler tüketmicem 15 gün çok zor