Burayı çok geç keşfettim bazen korktum bazen güzel bilgiler edindim ☺️
Bende sonunda güzel oğluma kavuştum🤲🏻
Bebeğim hep önde gidiyordu bir ara 3 hafta öne geçmeye başlamıştı doktor böyle giderse sezaryen yolu gözükür demeye başladı zaten 28.haftada.Neyse son haftalara geldik 2 hafta öndeydi doktor 4kg üstü bekliyoruz dedi çok kesik atılır çok zorlanırsın dedi suyuda artmıştı kanala girmedi vs derken böyle birkaç sebepten ötürü sezaryeni uygun gördü diretmedim bende doktoruma güveniyordum zorlayıpta risk atmaya gereksiz buldum.23 Haziranda 38+3 ken planladık doğumu.
Öncelikle inanın herşey çok güzel ilerliyor.damar yolu en çok acıtanıydı size o kadar söyleyim çok bir acıma durumu yok spinal gerçekten sinek ısırığı gibi hiç hissetmedim başın döner,miden bulanır dediler anında öylede oldu zaten hemen orda iğne falan yaptılar.Sondada uyuşukken takıldı çıkarırkende hiç acımadı.Ufak çaplı bir bilinçkaybı yaşadım sanırım bazı sahneleri hatırlamıyorum 😂
Hiç bir şey hissetmedim ne çekiştirme ne acı hatta emin olmak için uyuştum dimi falan dedim kaldır bacağını dediler mümkün değil😂Sonra mis kokulum doğmuş doktor bana göstermiş ama oraları hatırlamıyorum ben tabi tenime koydular koklaştık birazcık giydirdiler kucağıma verdiler sedyeyle ameliyathaneden çıktık😍 12.58de başladılar bebeğimin doğum saati 13.05 odamıza 13.30 da gelmiştik😍Uyuşukluk epey geçmedi benim akşam 22.00 gibi yürüyebildim hiç zorlanmadım ağrı başlayınca ağrı kesici istedim hep.Tabi ameliyat yarası az buçuk ağrı olacak o kadar ama inanın dayanılmayacak bir ağrı yok.Kahve içtim bitter çikolata yedim baş ağrım olmadı.Kayısı suyu götürdüm yanımda onu içtim bence sizde deneyin.Tansiyonum çok düştü tek sorunum o oldu onun dışında her şey çok güzeldi. O kadar güzel ki bakmalara doyamıyorum gördüğüm en güzel yüz Allah isteyen hakeden herkese ama herkese nasip etsin inşallah 🤲🏻
3.900kg 53 cm doğdu ama 200 gr gitmişti zaten eve gelmeden önce☺️