asligkts Merhaba güzel annelerrr 🥰 Ya sizde de tüylenme oldu mu göğüs ve göbekte🥱 bunalıma girdim bu yüzden
Yenianneadayi2208 asligkts malesef hamileyken de oldu kuzum, sanırsam doğumdan sonra hormonlar aktifleşince daha da arttı.Kiminde dökülüyormuş kiminde tüylenme oluyormuş 😕 ama kafana takma boşverrrr.Allahtan çaresi var 🙂
__meczup__ asligkts hemde ne piskolejim çok kötü durumda bu yüzden. Alma çoğalır dediler dökulecek dedi doktorum doğumdan sonra bilemiyorum
asligkts Yenianneadayi2208 ya varda işte ben göbeğimi makinayla aldım kalın kalın oldu ağdaya başlicam azalır mı ki 🤔😢
Hvva70 asligkts ya benimde var ya normalde vardı biraz polikistik yüzünden şimdi daha da arttı kötü görünüyor 😕😕
asligkts Hvva70 kötü ne kelime bacım kocama dalga konusu oldu 😂 hayır yani ayaklarım kol aldım kaş bıyık uzaması durdu göbek göğüs çevresi başladı ben anlamadım 🤔
Aysenozturk007 asligkts yok canım alınca kalıcı olarak cıkıyormuş doğumdan sonra dökülür bekliyorjm ben 🥰
Yenianneadayi2208 asligkts aslında en başında almasan daha iyiydi kuzum.Ama rahatsız etmiş ki seni almışsın.Bende alıyordum hamilelikte korkutmıym ama bnm azalmadı öylece kaldı.😒
MucizeBirKalp doktorunuza sordunuz mu alirken kizlar. Bende de var artık makineyle aldim soyulan agdayla devam ederim dedim arkadasim doktoruna sor önce dedi bilemedim bende