tugce67-67 Mineee123 canım biz memuruz %10 inidrimden faydalanıyoruz 3100 normal,3500 sezeryan,500 tl doktor ek gelirse,700 epidural…eğer hastaneden fatura istemezsen 2800 normal,3250 sezeryan
Mineee123 tugce67-67 çok teşekkür ederim canım ben de oraya gidiyorum doktora gönül hanıma da merak ettim ücretleri nedir diy e
Ecesuben tugce67-67 sırf bu fatura alıp almama muhabbeti yüzünden soğudum hastaneden. Sanki bakkal dükkanı
Kizimveoglumm tugce67-67 merhaba canım bende reyapa gidiyorum da tam anlayamadım siz memur oldugunu için size indirimli ama normal hastaya ne kadar acaba birde fatura konusu nedir acaba bilgi verirmisiniz
tugce67-67 Mineee123 ben mehmet beye gidiyordum 36. Haftama kadar onunla devam ettim çok iyi bi doktor ama doğum baya pahalı geldi medilifede doğum yapacağım ,eğer doğumun yılbaşından sonraysa yine zam gelir baya zam yapıyorlar
Ecesuben tugce67-67 bende Medilife ta yaptım geçen sene. İkinciyi de orada yapacağım Allah izin verirse
Aslisah tugce67-67 bende mehmet bey e gidiyorum memnunum. şuan 32. Haftamız hastaneyide beğeniyorum yenidoğan bakım ünitesi falan var.
Semayenal41 tugce67-67 bende Mehmet doktora gidiyorum .. ama sizin ki iyi cesaret son zamanlara kadar reyapa gidip medilife a geçmek 🙈 ne kadar peki medilifeda doğum ücreti
tugce67-67 Ecesuben çok haklısınız ki bayada fark ediyor fiyatta.şimdi almamkta ayrı sorun ,ek ücret bir şey çıkarsalar ,başına bir şey gelse ispatta edemiyorsun.😂
Mihre Ecesuben Anestezisyen ve hemşirelerden memnun kaldınız mı? Bende 2 yıl evvel orada doğum yaptım ama memnun kalmadım şimdi kara kara düşünüyorum nerede yapıcam diye
tugce67-67 Ecesuben ya kimisi memnun değil hastaneden biraz korkuyorum açıkcası ,siz memnun kaldınız mı
tugce67-67 Aslisah evet hastane ve mehmet bey çok iyi,ücreti bize fazla geldi arkadaşımda zaten ebeler doğurtuyor neden o kadar veriyorsun diyince değiştirelim bari dedik .fakat doğumdan sonra yine mehmet beye başlayacağım
Ecesuben tugce67-67 evet ben çok memnun kaldım doktorum da iyiydi. Ebeler hemşireler hepsi çok ilgilendi benimle:) ekstra ücret gibi şeyler de çıkmadı
Ecesuben tugce67-67 konu sağlık olduğu için önemli bi fatura sonuçta.Be olacağı da hiç belli olmuyor hastane işlerinde
Aslisah Zeyneptoprak canım benım reyapta hemşire tanıdıgım var indirimle beraber normal 2800 tl denmişti mart ayında değişmediyse tabi
tugce67-67 Kizimveoglumm canım memura %10indirim vardı hatta en son arayıp %15 yaparız bizde doğurum dediler şuanki fiyatı bilmiyorum.hastaneden fatura talep etmezsen fiyat baya düşüyor