Kızlar merhaba,
Can hastanesinin takipli hastaları bilir Mart ayından beri bir zam gelecek konusu var. Ben en son 3 hafta önce gittiğimde henüz gelmedi demişlerdi. Burada okuyorum kimisi 4200 oldu diyor kimisi 3700
son günlerde gidip sağlıklı bir Bilgi alan var mı zam konusunda ?

Cumartesi günü gideceğim kızlar sorup buraya yazarım.

Ececem bugün sordum ama yine eski fiyatı söylediler herhangi bir güncelleme yok muayne ücreti arttı sadece dendi canim

Ececem Özel Mavi Deniz Tıp Merkezine Git kuzum muayne 40 TL normal veya sezeryan 2500 TL Murat beyi öneririm

LeylaEce tamam canım teşekkür ederim. Marttan beri aynı şeyi söylüyorlar

Ececem canım ben geçen hafta sordum 3750 TL epidural istersen 500 daha veriyormuşsun

5 gün sonra

LeylaEce evet %30 civarında zam yapmışlar. Bizde çok şaşırdık ben max 4000 olur sanmıştım

LeylaEce evet bende şimdi gittim 4500 dediler temmuzda doğum yaparsan eski fiyat geçerli ama sonra yaparsan zamlı fiyat geçerli dediler

Ececem bu fiyatlar kesin mi acaba biz daha doğum için fiyat almadık hastaneden ama eşimin arkadaşını gördük kontrolde yeni doğum yaptı eşi 6500 ödedik doğumda dedi. Herkese farklı fiyat çıkarıyor olamazlar değil mi?

Mrsozbekci bana öyle geliyor ki herkese farklı fiyat veriyorlar perşembe günü gideceğim tekrar bende soracağım bakalım ne diyecekler. Doğum sırasında da ekstra ücret çıkarırlarsa şaşırmam

LeylaEce bunu da söyledim herkese farklı fiyat veriyorsunuz ayrıca doğum olduğu gün güncelleme geldi deyip fazla alıyormuşsunuz dedim. Asla öyle bir şey yok ben 3 senedir bu birimdeyim ben ilgileniyorum falan dedi. 4.500 kesinmiş.