Nuribrhm Pazartesi gunu sezeryan olucam ıkıncı cocugum kucagma alıcam ınsallah kızlar varmı yenı dogum yapan yda dogum yapacak olan bugunlerde
Dunyam28 Nuribrhm Ben de 29 Haziran pazartesi sezeryan olacağım Allahın izniyle 🥰ilk sezeryanim hem heyecan hem korku var sağ salim cikariz inşallah
ElifSuMerve Nuribrhm Bende 29 hazirana gun aldm sezeryan icin bakalim ne olucak yarn konturole gidicem bakalm kesn ne dicek🥰
Zynpctn Ben varım yarın sabah olcam inşallah.benimde ikinci gebeligim..Heyecanlıyım biran önce kavuşmak istiyorum artik🤗
Nuribrhm Zynpctn ınsallah sag salım kavusursun canm hayrlısıyla kacta alıyo pekı yanı bebek kac haftalık
Nuribrhm Cmrtgc ay ınsallah kotu gecmez canım ben en cok dusundugum kısmı karnıma cokturmuslerdı ılkınde cok kotu hıssetmıstm o an gerı kalan hc bıseyı hıssetmedm
Nuribrhm Cmrtgc uyusuyorsun tabi sankı o bacaklar baskasınn gıbı gorunuyor gozune hıc bısey hssetmıyorsun ama ıste sadece karnına cokerken hıssedıyosun onuda herkes hıssetmıyomus aslındada ben hıssetmıstm bakalm bunda nasıl olacak
Nuribrhm Firdevs192 masallah canım allahım kolay kurtarsın bakalım nasıl gececek tecrubelı olmama ragmen sankı ılkmıs gıbı tedırgınım 🤷🏻♀️
Nuribrhm Dunyam28 masallah canım ınsallah guzel gecer sag salım kavusursun bebısıne burayada mutlaka yazın nasıl gectıgını bende yazıcam