Erken Ozlem_20 pozisyonuna bağlı bazı bebek çok hareketli ama genelde o haftalarda hep uyuyor bebekler
nnt28 Ozlem_20 görürsün canım 8+5 te gitmiştim doktor bile şaşırdı elleri kolları durmuyordu maşallah bizimkinin😂🧿💙
Wonderanne Ozlem_20 biz sanırım o haftalarda görmüştük hatta doktorum masaAllah bu ne hareketlilik demişti 🤭🤗🌸
Esraugur2310 Eğer bebeğiniz hareket halinde olursa görürsünüz biz 10. Haftadan beri her ultrasona girdigimiz de bebegin hareketlerini görüyoruz doktorumuz masallah cok hareketli bebek falan diyor hep :)
Ozlem_20 [silindi] 🥰 yarin gidince haber etsene canm el ayaklari falan kipirdiyor mu cok merak ediyorum bide ilk gebeliğim 🥰
Misssimsek Ozlem_20 7.4 de kalbini dinlemeye gittiğimizde doktor cok hareketli maşallah yaramaz.olacak galiba demişti. Hatta kalbini denk getirip duymakta zorluk çekmiştik. Biz görmedik tabiki hareketi yani fark edemedik ama doktor hareketli olduğunu söylemişti.
Ozlem_20 Misssimsek ben en son 6+4 de kalp atışını duydum sonra gotmedim smdi 10+3 de gitcem bakalm ne dicek bize 🥰
bebegim_28 Ozlem_20 19+4oldum ultrasonda bi defa hareket ettiğini gördüm oda 12 haftalıkken ikili de gördüm benim ki az tembel sanırım 😁😁
Seval22 Ozlem_20 bende dün gittim 12. Haftamdayım benimki uykucu zor kaldırdık doktor sürekli dürttü ben kaç kere öksürdüm 😂 ellerini salmıyo bana ellemeyin der gibi yine uyuyo elleriyle bacaklarını tuttu hep öksürünce tekme attı yine uyudu çok değişikti ya çok güzeldi 🤗
bebegim_28 Ozlem_20 doktor dedi zaten uykucu diye eşimde çok sever uykuyu bende kime çektiyse artık dedim 😊😁😁