Diğer anneler ve anne adayları gibi bende hep doğum hikayeleri okur benım nasıl olcak diye çok merak ediyordum ta ki 14 Haziran 2020 ye kadar o gece önce kasıklarımda ağrı başladı başta normal sancılarımdan sanıp önemsemedim ama eşimin ısrarı üzerine doktora gittik ama ben hala gelicek diye bekliyorum doktor muayene etti suyun geliyor doğumun başlamış dedi inanamadım çünkü daha 37+3 haftam dayım ve kasıklarım dışında hiç Bişey hissetmiyorum sonra nst ye bağladılar orda da ağrılar göründü dayanamadım sordum doktora ben niye hissetmiyorum diye doktor da suyun sızıntı şeklinde geliyor hissetmemen normal dedi sonra beni giydirdiler odaya yerleştim suni sancı taktılar açılma olsun diye plates topu getirdiler üstünde hafif hafif oturup kalkmamı söyledi bu arada biz hastaneye saat 1 gibi gitmiştik saat 5 e kadar bu şekilde kaldım ama her saat başı kontrol ediyorlardı ama yine açılmam olmadı en son doktor içerde suyun az kaldı hemen sezeryana almamız lazım artık bekleyemeyiz dedi sonra bizden imzalar falan aldılar direk ameliyata girdim girmemle 1 saatte oğlumu yanıma verdiler 1 gece hastanede kaldık gece ban yürüyüş yaptırdılar sabahına evimize geldik çok şükür sezeryandan sonra da hiç Bi ağrım olmadı kolay toparladım 🤲 birde o kadar güzel Bi duygu ki bunun tarifi yok Allah isteyen herkese nasip etsin benim doğum hikayemde bu şekilde oldu oğlum şuan 11 günlük oldu ve gayet sağlıklı herşey yolunda sormak istediğiniz sorular varsa seve seve cevaplayabilirm
(Hamileyken hep çok korkar Allahım ağrısız sancısız Bi doğumum olsun diye dua ederdim ve gerçekten de öylede oldu 🥰,)