Binefsha Sebebini bilmiyorum ama bebisiniz kız mi erkek mi? Genelde erkek annelerinde cilt kuruluğu oluyormuş. Benim de dudak çevresi ve ellerim o kadar nemlendirmeye rağmen dediginiz gibi olmuştu. şimdi yoklar ne zaman geçtiğini bile hatırlamıyorum cok onemsememistim ben.
Elifblr Benim de aynı şekilde yüzüm kupkuru sürekli krem sürüyorum ama dökülüyor yine pul pul zamanla geçer diye düşüyorum canım 🤷♀️
Dilek23 [bilinmeyen] aynısı bende de var,16. Haftada falan çıktı, ağız kenarlarım alnımda , dediğiniz gibi aylardır soğukta kalmışım gibi😞Ellerimde öyle tabiii. Bende erkek annesiyim, herkes normal diyor.Bende alıştım duruma krem bile saniyelik işe yarıyor😊
ElifKarata [bilinmeyen] yeni başladığınız bir ilaç varmı o da kuruluk deride dökülme yapar yan etki olarak
Kubra_dmrr Benim de aynı cildim kuruydu zaten daha kuru oldu ağzımın etrafı kahverengi leke oldu alnımdan çeneme kadar her gün nemlendirmeme rağmen pul pul dökülüyor
Mervezmezen benimde yüzüm çok kötü oldu göz kapaklarım bile pul pul dökülüyo 2 ci hamileliğim kızımda böyle olmamıştı kız güzelliği alır derler ama kızımda artı bi güzellik gelmişti
Mervezmezen [bilinmeyen] bulantım yok şişkinliğim yok ama kuyruk sokumu ve kalça ağrısından dün hiç birşey yapamadım ve hala ağrıyo çıldıracam yarında düğünümüz var uzun yola da gitcem nasıl geçicek bilmiyorum