soysal_hatice gulcingulcin bende 39 oldum ama hala hic bir belirti yok daha dogum pozisyonu bile almamis Benim oglum
Grmcmrv gulcingulcin en son muayenede alttan kontrol yapılmadı doktorum ultrasonda henüz kanala girmediğini söylediği için yapmadı sanırım
tikizbuse gulcingulcin valla çok anlamıyorum ben doktor sancin var hissediyor musun dedi canim seninde sancin var mi
gulcingulcin tikizbuse Benim sancım yok çıkmadı hiç.Ben cihazdan takip ediyordum.Ordaki yeşil sayılar sancının kaç olduğunu gösteriyormuş
Glstnbrk 39+1 bende de hala belirti yok Perşembe gününe gün verdi doktor o zamana kadar olmazsa suni sancı ile doğumu başlatacaklar olmazsa sezeryan😊🧿
gulcingulcin Glstnbrk Ayy benim de tam olarak aynı.Perşembe gününe kadar bekleyeceğiz.Perşembe suni sancı verelim dedi.Olmazsa sezeryan olacak sanırım.Sizin de mi hiç sancınız yok
Hasibedenizli gulcingulcin bizde bugün 39 week olduk ne su ne nişan var nst sancı çıktı iki gündür gidiyoruz hastaneye ama açılma yok hiç bekliyoruz
Buketacar gulcingulcin valla yine geldim hastaneye suyun az dedi yatış verdi ama sancılarım düştüğü için yine doğum katından normal odaya aldı şuan serviste beklemedeyim nolacak bilmiyorum