Mili Selam kızlar suni verildi ve doğumum başlatıldı hepinizden dua bekliyorum Allah bütün hamilelere kolay doğumlar nasip etsin. Benim için dua edin 😘
Syda25 Mili Rabbim yardımcın olsun kolaylıklar versin inşallah bi avazda sağlıklı bir şekilde kucagına almayı nasip etsin ❤️
Sudesezer Hayırlısıyla sağlıkla gelsin minik kuzu kolay doğumlar nasip etsin Allahım bir avazda inşallah🙏❤️🌸
Syda25 Mili evet ya ilk dogum da acılma zor oluyomuş diyolar. Rabbim yardımcın olsun inşallah suni sancı cok zor oluyomuş diyolar dogru mu inşirah süresini oku ferahlık veriyo bizde okuyalım
Yanakiscoming Mili neden suni verildi acaba merak ettim benimde doğuma az kaldı ilk gebelik. Suni den korkuyorum :( nişan yada suyunuz geldiği için mi oldu?
Yanakiscoming Mili bu arada rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah size ve tüm doğum yapmaya çalışanlara 🙏🏼
Mili Syda25 çok sağol canım sancı var ama hiç zorlamıyo beni nstde en üste kadar çıkıyo düşün açıklık 2 cm ondan dedi ebe 4 ten sonra başlar hissedersin dedi
Mili Yanakiscoming nişan da su da gelmedi canım haftam doldu 41 oldum bugün daha fazla beklemeyelim dedi
Smile18 Mili Bende 40. Haftadayım.Doktor 10 gün daha bekleye biliriz dedi olmazsa suni yada sezeryan dedi ama suni zorlaya bilir dedi sizin nasıl gidiyor şuan.