Wonderanne Gulay_58 benim eski çatlağım vardı ama hatırlamıyorum ne zaman başladı çünkü karnim her zaman büyüktü ya
Sera34 Gulay_58 15 haftadan sonra kalçalarımda çatlama oldu hamile kaldıgımdan itibarende bacaklarımın yanları catlamaya başlamıstı çogalıyor gittikçe bebek yagı kullanıyorum iyi gelıyor uni baby pudralı olanı
Gulay_58 Dgamzee orası öyle tabiki ama genelde kaç haftalıkken çatlamaya başlıyorlar onu merak ettim:) bende 24 hafta oldum hala bi şey Yok inşallah olmaz
Gulay_58 Sera34 bende Hindistan cevizi yağı sürüyorum ama kafama estikçe düzenli değil yani :) bakalım nolcak sonumuz
Grmcmrv Haftaya kadar hiç bişey yoktu lierac ve Mustela aynı anda kullanmama rağmen 28 de bir gece de çatladım 🥺
ygmr_tprk Göğsünüzde çatlama oldu mu? Benim göbek bölgem değil ama göğüslerim çok kötü oldu. Morluklar ve yarıklar inanılmaz derecede 😔
Grmcmrv ygmr_tprk sadece göbeğimde oldu Baska Bi yerde yok kremleri de sadece göbeğime sürüyordum ama ilginç 🙄
Medusafer Gulay_58 en başından beri lierac ve bio oil kullanıyorum 33 haftaligim henüz çatlamam.olmadi inşallah da olmaz biraz takıntılı bir insanım
Aybarsnannesi Gulay_58 canım normal nemlendirici krem yeterki kuru olmasın göbüşün kuru olunca hemen çatlıyo