Zehra333 Deletedmom316 Nazmel iremgun Wonderanne Fasulyemibeklerken Elnuva92 sue92 is yerinde masamda yine uyuyakalmışım arkadaşlar uyandırdı yemeğe çıktık afedersiniz yedigim her şeyi geri çıkardım sürekli de terliyorum bu kez vücudum da değişik şeyler oluyor
Nazmel Zehra333 benim 1 gün kaldı ama adet olacak gibi vajina bölgesi ağrıyor arada yine adet olacak gibi kasıklarım ağrıyor.
Deletedmom316 Zehra333 adetime 14 15 gun var ama gögus kenarlarim yavaştan sizlamaya basladi gecen ayda boyle oldu kimyasal geçirdim acaba erkenmi yumurtladim
Mormenekse34 Benim bat dündü, bugun yumurtlamanin 14.gunu idrar testi yapsam cikar mi acaba Progestan kullandim, o da gecikme yaparmis, sabah ilk idrari mi bekleyim, hic elim gitmiyor, negatif gormek istemiyorum😔
Zeynepmerve15 Benim de dokuz gün var adete sabırsızlıkla bekliyorum inşallah hepimiz güzel haberler alırız
Zehra333 Zeynepli1234 Fasulyemibeklerken Fasulyemibeklerken Deletedmom316 akşam test yapıp atacağım size de sonucu
Zeynepli1234 Zehra333 hadi inşallah canım senin gönderilerini yakından takip ediyorum güzel haberlerini bekliyoruz inşallah ☺️
Zehra333 Esmerkiz34 Fasulyemibeklerken Wonderanne negatif 4 TL olan testlerden aldım yaptım fortune marka bi de Albi marka aldım sabah yaparım onu da