Merhaba kızlaaaarrrr 😍😍 37. Haftamda nişanım gelmişti ve 1cm açıklıkla 38+2ye kadar gezdim daha sonra 23 Haziran sabahı kontrol için uyandığımda ılık ılık bir şeyler hissettim işte dedim sonunda geliyor ☺️ Suyum geldi ah keşke gelmeseydi ilk sancılarım başlasaydı sonra hastaneye gittik gülerek gidiyorum ama mutluluktan sonunda geliyor diye ☺️ Direk muayene etti yine açıklık 1cm suni sancıya geçtiler 1saat geçti muayene etti yine 1cm 4 saat geçti muayene etti 1.5 cm hiç ilerleme olmuyordu ama inatla suni sancıya devam ediyolardı yemin ederim orda ölmek istedim ağrı bir yana hayal kırıklığından sonra 7 saat oldu hala ilerleme yok dedim niye eziyet çektiriyorsunuz artık çünkü dayanamıyodum sonra sezeryana aldılar çok şükür dedim 5 dakika içinde kavuştum kuzuma yanağını yanağıma değdirip öptürdüler ardından o da seni öpsün deyip dudaklarını yanağıma değdirdiler yine yanağım hafif ıslandı ama bu duygunun tarifi inanın yok ☺️ Spinal sezeryan oldum fakat benim tüm bedenim uyuştu bu seferde biricik prensesimi götürdüler ben yine orda kaldım sıcak odaya soktular 1 saat geç gittim kızımın yanına hemen emzirdim ama öyle bir his öyle bir duygu olamaz ☺️ Canımıniçi meleğim öyle de güzel babasına benzeyecek diye beklerken aynı benmiş meğer ☺️ Uyuşukluğum varken her şey iyi hoştu sonrasında gece çok çektim dikiş yerlerim çok ağrıdı ama her gün bi gün öncekinden daha iyi oluyorsunuz inanın yatağın içinde hareket ettikçe bile sevinecek hale geldim ben bugün 3.günümüz hastanede ve taburcu olucaz inşallah meleğimde ben de çok iyiyiz . Çok şükür sütüm geldi emmede bir problem yaşamadık ama emzirmek çok duygusal bir işlemmiş meğer dışardan öyle gözükmesede ☺️ Şimdi uyuyor güzeller güzelim zaten ben bakamıyorum annem bakıyor sadece emziriyorum ben ama olsun varlığı yetiyor canını sevdiğim 😍 Bakınca içiniz eriyecek inşallah doğum yaptığınızda , Rabbim herkese nasip etsin inşallah . Tavsiyem şunlar ;
-1 ay önceden lansinoh göğüs ucu kremine başlamıştım iyiki başlamışım diyorum acıyacak gibi olsa bile sürünce bir dahakine geçiyor
-bol bol pijama alın derim yanınıza 🤣 çok kirlendi benim çok değiştirdim
-depend sezeryanda bence çok kullanışlı değil normal ped aldırdım gece boyu
-Yemek yeme zamanım geldiğinde tavuk suyu çorba içtim çok iyi geldi hemen gaz çıkarabildim birde şeftali suyu Ve bol bol su
-bir de biz çocuk doğar doğmaz ağzına hurma değdirdik zemzemle beraber çokta iyi olmuş ben yanına geç gelip emziremedim şekeri düşmemiş yavrumun ve zaten yapılması gerekiyormuş .
-suni sancı esnasında da ameliyat olurkende bir kez olsun susmadım la havle çektim birde Rabbiyesir okudum sürekli .
Benden bu kadar güzel anneler , Tek dileğim herkes yaşasın bu duyguyu ❤️ Şaka gibi , artık bir anneyim ben de 😍😍