Eda91- Selam kızlar 2 aylık bebeğim var. İkinci ayda vurulması gereken rotavirüs aşısı, biraz isteğe bağlı bir aşı türü. Sağlık ocağı vuracaklarını söyledi. Biraz kararsızlık mevcut. Aşıyı vurduran var mı? Bebekte ne gibi yan etkileri oldu
Suna_m Eda91- ben yaptırmıştım, tavsiye ederim, yaptırın. Herhangi bir yan etkisi ortaya çıkmamıştı. Rota virüsü özellikle kreş çağında sıkıntıya sebep olabilecek bir virüs.
esrAlp Eda91- Artık sağlık ocağında mı yapılıyor paralı bir aşı özel hastanede dr unda iki doz yaptırdım oğluma yaptırmanızı tavsiye ederim yakalanırsa en az bir hafta hastanede yatışlı tedavi edilen bir hastalık ağır geçiriyorlarmış çocuklar
Kubra_ksk Eda91- benim bir arkadaşım vurdurmamıştı sonra çocuk büyüyünce havuzdan rota virüsü kaptı acillerde gezdiler bence vurulmalı
Pelin55 Eda91- ucretli bi asi bir 2 dozluk olani var bir de 3 dozluk olani var🥼 kizimda yaptirmistik 3. Ve 5. Ayda yapiliyor iki doz seklinde asi degil zaten agizdan verilen bi damla yan etkisi yok ates falan olmuyor ustune yapilmasi gerekiyor rotavirusten yatan cok.cocuk bebek oldu coguda agir atlatıyor
Wonderanne Eda91- bence vurdurun çocuk acilde çalıştım çocuklar bitkin bitkin rotadan yatıyordu ben vurduracagim insaAllah
Misssimsek Eda91- gebe okulundaki hemşireler ücretli ücretsiz çocuklara yapılan sağlık bakanlığının önerdiği bütün aşıların yapılması gerektiğini söylemişti. Henüz doğum yapmadım başka çocuğum da yok ama bende yapılması taraftarıyım.
YagizAsyaMom Eda91- tavslye ederim oğluma her iki dozunu da yaptırdım koruyuculuğu yüksek bir aşı hemen kış bu hastalık kol geziyordu çok şükğr rahat atlattık biz Kesinlikle yaptırmanız lazım rota ve menenjit aşılarını
Deletedmom281 Eda91- 💁♀️ Hiç bir yan etkisi yok çok önemli bir aşı biz 2-4 ayda yaptık. Hele ki şu dönemde riske atılmaması gerek . Allah korusun rota olursa şu pandemi zamanında hem siz hem bebeğiniz hastane köşelerinde sürünürsünüz. Biraz maliyetli bir aşı ama hiç birşey evlatlarımızdan daha kıymetli değil 🌺
Pelin55 1818_18 sağlık ocaklarinda ücretsiz yapilan bir asi sadece asiyi siz alip veruyirsunuz hemsireye