Zuhal1 23+4 gebeyim kızlar uyuyamıyorum ben ağrım sızımda yok sadece sıcaktan pişiyorum sebepsiz şuan gözümden yaş akıyor uykusuzluktan yinede uyuyamıyorum çıldırcam.Gece 3 ten beri ayaktayım. Uykusuzluk için sizce erkenmi
Busraklc01 Zuhal1 bende 34 oldum hala uyuyamıyorum gece mide yanmam aşırı oluyor 1-2 saat dalıyorum sonra imkanı yok uyuyamıyorum 😕
Tatlisannedilekk Zuhal1 25+3üm 20.haftaya girdiğimden beri bende uyuyamıyorum gece 1buçuk 2gibi anca uyuyabiliyorum sabahta 6buçukta kalkıyorum eşimi işe geçirmek için geceye kadar bir daha asla uyuyamıyorum😔dengem şaştı iyice🤦🏻♀️
Esraugur2310 Zuhal1 18+5 ama bende uyuyamıyorum gündüzlerinde uykumu alamadığım icin baş ağrısından ölüyorum 🥺
bbhhrr5289 Bende gunde bes saat uyuyabiliyorum sabah 8 de anca dalmis olurum butun gece ayaktayim 22 haftalik kendimi cok yorsam bile dalamiyorum
Zuhal1 Busraklc01 mide yanmam benimde cok oluyordu elhamdülillah Bi sıkıntım yok ne mide yanması ne ağrı ne başka bişi sadece yanıyorum uyku tutmuyor 😔
Zuhal1 Tatlisannedilekk benimde dengem aşırı şaştı kendime şaşkınım ki ben aşırı uykuyu seven bir insanım kimse uyandıramaz kolay kolay beni 😔
Busraklc01 Zuhal1 mide yanması dönem dönem oluyor Benimde geçti bir ara 32-33 haftada tekrar başladı 😕
Tatlisannedilekk Zuhal1 benden öyleydim cnm yanımda top patlasa duymazdım resmen, 12saat falan uyurdum çok rahat şimdi gözümden uyku akıyor ama zombi gibi dolanıyorum uyuyamıyorum😔😖
Skarakas Zuhal1 vallaha cok erken baslamissin suan ben kollarim ellerim uyustugu icin saga sola döneniyorum surekli tuvaletim geliyor bunlardan dolayi uyuyamiyorum 😟 35+3 haftaligiz