Miranmiray Merhaba kızlar bugün suni sancıyla doğumu başlatıcak lar hastaneye gidiyorum. Kalpten dualara ihtiyacım var benim için 3 ihlas 1 fatiha olurmusunuz ismim İlknur. Şimdiden Allah hepinizden razı olsun. Çocuk sahibi olmak isteyenlere rabbim nasip etsin. Tüm hamilelere de rabbim kolay doğumlar nasip etsin inşallah… Hepinize dua edicem lütfen sizde beni dualarınıza katarmısınız❤️❤️❤️❤️😞😟 @kevser42 @Gamzedngdn @Belmaaa
Masalsi Miranmiray Rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bir avazda kurtul ins benimd3 yarın sezeryan hakkımızda hayırlısı olsun 🤲
semdem1 Miranmiray okudum canım,rabbim yardımcın olsun. Benim de bugün son günüm kontrole gideceğim açılmam var ise suni ile başlayacak doğumum, rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Kevserr42 Miranmiray sen dogumdan ciktim diyene kadr dualarim senle bacim insllh güzel haberler bekliyorum 😊hayirlisiyla gelsin yegenim artık
durununannesi34 Okudum canım 🙏🏼 Allah seni ve bebeğini korusun, kolay doğum gerçekleştirsin İlknur’cum 🌸
Defociha Miranmiray bı avazda dogurun inşallah. Zorlanmadan anlamadan bebeğinize kavuşun. Allah yardımcınız olsun 🙏
Menekse1237 Merdgn okudumz Allah hayırlısyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Acısız korkusuz.
Fatmanz1erva2 Miranmiray okudum cnm Allah kabul etsin hayirlisiyla sag salum al kucagina kolay dogumun olsun cnm haftaya bu gun vende sezeryana girecegim ins sag salim aliriz kucagimiza hepimiz 🤲