Selam kızlar doğdum ben💃💃
Kısaca anlatayım bende doğum hikayemi. Uzun uzun anlatılanları okuyunca bana baygınlık geliyodu ben uzatmadan devam edeyim 😂
38+2 ye gelmiştim ve etrafımda ne kadar hamile varsa doğurmuştu bi ben böyle suda ördek gibi gezip duruyordum. En son artık dedim ki tamam ben doğamıyorum ve vazgeçiyorum çabalamaktan. Neyse gece saat oldu 2 yatağa girdim uycam ama nasıl uykum var. Birden suyum patladı lavaboya gittim ne olduğunu anlamak için. Sonra sakince duşa girdim giyindim eşimi uyandırdım. Hastaneye vardık. Sıfır açıklık sıfır sancı sıfır su. 7 saat kadar bekledim. Doktorum geldi son kez ultrason oldum. Kafası kanala yerleşmiyodu kiloluda bı bebekti zaten istersem suni sancı baslayabileceklerini söyledi ama normal doğum olursa kanalda sıkışma ve kırık çıkık gibi riskler barındırdığını iyi düşünmem gerektiğini söyledim. Baktım ki 7 saattir hastanedeyim ve ne yaptıysam sıfır açıklık kafa da büyük oturmuyo kanala sezeryana alın dedim ama ağlaya ağlaya söylüyorum tabi. 😂😂 Sezeryana girdim çıktığımda hala ağlıyodum. 2 gün oldu doğalı müthiş bı duygu rabbim isteyen herkese versin inşallah. Doğumu bekleyenlere de kolaylıklar nasip etsin tarafından bir hayr göndersin hepinizin güzel evlatlarınızı kucağınıza alabilmeniz duası ile 🤲🏻 soru varsa cevaplarım Allah’a emanet olunuz 😘🌿