Mommyshark Kızlar merhaba saat gece 12 den beri adet sancısı gibi sancılarım var 39+6 yım 15 dk aralıklarla geliyor doğum sancısımıdır ? Yalancı kasılmalar bu kadar uzun sürüyormu ?
Beyza26 Mommyshark düzenli aralıklarla geliyorsa evet ve hep daha azaları dakikalar canım zaten sancı da şiddetleniyor farı edersin
busrasahinn Mommyshark eğer uyutmuyosa hareket ettiğinde geçmiyosa sancılarin başlamıştır canım darısı başıma
Sevilayibrhm Mommyshark Aynı şikayetten şuan acildeyim 1 cm açıklığım varmış sadece nst de sancım da çıkmadı doğum başlangıcı olduğu için olabilir sizinde ilk gebeliklerde açılma biraz uzun sürebiliyormuş 😒
Mommyshark busrasahinn bi ara ilk geldiğinde uyudum 1 saat ama şimdi uyuyamıyorum .ilk bebeğim anlamıyorumda napmalıyım :(
Beyza26 Mommyshark bekle canım sakin ol telaş yapma birde illa suyun gelecek diye birşey yok dayanılmaz olmaya başlarsa doktorunu ara git hastaneye
busrasahinn Mommyshark dakika tutmaya çalış ve sakin kalmaya bak rabbim kolaylığını versin inşallah suyun yada kanaman olmadığı sürece 5 dk bire düşene kadar evde bekleyebilirsin ben öyle yapmıştım ilk oğlumda hatta hastane yakın olduğu için 3 dk bire düşene kadar beklemiştim