TAkilicci Kızlar bebek gelmiyor diye cuma günü doğum vardı şimdi uyuyordum lavaboya diye kalkmamla suyumun gelmesi bir oldu ben şimdi doktorumu arayacağım değil mi insan kendi basına gelince panik oluyormus
Zeyneptoprak TAkilicci daha önceden dr suyun iyi dediyse 48 saat beklenebilir en fazla suyun rengi yeşil siyah aşırı kırmızıysa hemen gitmek gerekir beklemeden bu arada 48 saatin en en fazla 10 saati evde geçirilebilir oda en fazlası
TAkilicci Beyzasahin aradım sancı olursa hemen çık yoksa sabahı bekleyebilirsin dedi ben anlamıyorum bu su gelince hemen gidilmesi gerekmiyor mu
Busratm TAkilicci Hareketleri normalse ve bebek ters değilse beklenebilir. Ama içiniz rahat etmiyorsa ve bir anormallik hissederseniz gidin tabi.
Beyzasahin TAkilicci evet çok önemli bişey hatta burda suyu gelenlere hemen gidin sanacı asla beklemeyinde deniliyor çünkü bekadar suyu var bilemezsin yeter mi ondna önce akıntıyla sızdıda cok mu az bilemezsin bence dediğini boşver git canım normal sancı olsaydı dahada sıklaşmasını beklersin ama suda şaka olmaz