Semraorhan Arkadaşlar tiroid hormonum 45 çıktı var mı sizlerde de böyle sorunlar? Neler yaptınız nasıl bir aşama izlediniz? ayrıca benim bebiş doktorun ihmalkarlığından 2 hafta bu durumda ilaçsız kaldı...
SemihDamlaDalan Semraorhan benimde yüksek çıktı değeri hatırlamıyorum tam şuan troid ilaçı kullanıyorum düşük doz yarım içiyorum bir zararı yok beni dahiliye doktoruna yönlendirdi doktorum
gea Semraorhan benim 4.40 çıkmıştı ilaç kullanıyorum 1 ayı geçmiştir herhalde. Benim doktorum gebeliklerde en fazla 2.50 istiyoruz demişti.
Semraorhan SemihDamlaDalan ben de dahiliyeye gittim ilaç verdi..100 mg. Geç mi başladım ilaca diye endişeliyim 8. Haftada bebek şu anda..
Semraorhan gea ya mıhakkak öylede bende yoktu böyle birşey 45 çıkınca bende şaşırdım doktorda.. benim canımı sıkan 2 hafta geç başladı tedavi o süreçte bebeğe bişey oldumu onu bilemiyoruz..😌
Suheda Semraorhan 45 oldugundam eminmisiniz ya 4.5 falan olmasim 45 çok yüksek yani normalde sonucta herkes hemen farkedemiyor her gün tahlil yaptirmiyoruz sonuçta fakat 45 yüksekliğinde de bi zarari olmusmudur bebege bunu en iyi kadin doğumcun bilir
Semraorhan Suheda maalesef 45 çıktı test tekrar edilince 44 e düştü.. araştırma hastanesine gidicem onlarda bakacaklar bakalım..