annegunce Arkadaşlar dünden beri dolgulu dişim çok ağrıyor.10 haftalık hamileyim.Ne yapabilirim önerisi olan var mı?Dişçiye gitsem bir şey yapabilir mi
Sldynr annegunce canım bişey yapmazlar kadın doğumdan konsültasyon isterler bildiğim kadarıyla şuan pandemiden dolayıda devlet hastaneleri işlem yapmıyor çok fazla
Ftm_bkdmr annegunce canım hiç bir şey yapmıyorlar bende 18 haftalık hamileyken sadece ilaç verdi largopen diye. Onu kullandım ama başka bir tedavi yok maalesef
eminegul55 annegunce canım bende hamileyken çok çektim diş ağrısını sarımsağı kürdanla del yada ikiye böl ağrıyan dişine koy biraz yakıyo ama kısa sürede ağrısını alıyo. Allah yardımcın olsun 😌
Evin33 annegunce ben 39+4 haftalik hamileyim seninle ayni durumdayim suan bille agriyor çok zor ağri kesici aldim mecbur parol az da olsa hafifletiyor
Berrin3112 Allah yardimcin oldun parol yada minoset veriyolar ama hic bir ise yaramiyo bi bi antibiyotik kullandim bende yirmilik disten cekiyorum malesef
Ezgieknci 27 haftalık hamileyim doktorumun izniyle gittim kanal tedavisine başladılar son aylarda yapmıyolar riskli bi durumun yoksa doktorunla konuşmanı öneririm sabaha kadar ağrı çektim çok zor Allah yardımcın olsun
Defdef22 annegunce ben diş hekimi asistanıyım herşeyi yaparlar merak etme hiç bir sıkıntı yok röntgen dışında