biiiidamla Minikmucizem1 aynı canm maalesef ...8+2 deyim daha gündüzleri sersem gibiyim geceleri de 3ten sonra sabahlıyorum 😒
Tugraninannesi Minikmucizem1 bende üç gün o şekilde uyuyamadım dün artık halim dermanım kalmamış ki çok şükür deliksiz uyumuşum ara zamanlar da oluyor insanı perişan ediyor
Binefsha Minikmucizem1 Ben de öyleyim sabah gözümü açamıyorum gece cin gibiyim. Bir kaç zamandır kendimi zorluyorum gündüz uyumamak için. O zaman geceleri uyuyabiliyorum.ama o sabah uykuları da bir tatlı oluyor ki ah ah 😀
Ozlmtrs Minikmucizem1 zaten o kocalar çok biliyo 😒😒 sanki keyfimizden. Bide huzursuz bacak sendromum var çıldırıyorum
Setenay biiiidamla bende senin gibiyim ya. Gece 4lere kadar yatakta bakınıyorum boş boş. Bi saat uyuyorum sonra tekrar kalkıyorum. Bende öğleden sonra falan uyuyorum :/ eşimde diyor düzenin bozuluyor sana kıyamıyorum diye. Ama insanın elinde değil ki
Minikmucizem1 Setenay bnmki kiyamamaktan deqil heyheyleri üstünde olduğu için sürekli bahane bulamazsa bahanesi o oluo sabaha kadar ne yapiomsm falan yok aha dahà uykum yok
Eroluntombisi Aksel aynen bende 33 haftaligim kendimi top gibi hissediyorum dönmek bile zor uyku hak getire
NesrinDefne Minikmucizem1 Bütün hamileliğim uykusuz geçmişti benim de ilk aylarda bulantıdan uyuyamıyordum sonra bulantım geçti başka başka şeyler çıkmıştı 😂 Şimdi de doğurdum yine uyuyamıyorum viyaklayan bir kedi yavrusu doğurmuşum meğerse de haberim yokmuş 😂
hande123 Minikmucizem1 kaç haftalıksın belki ağırlaştığın için gece dalmak zor oluyordur gündüzde tv karşısında için geçiyordur