Mimarhanim Ozlemye en sağlıklısı 16 haftadan sonra öğrenmek canım. Ama bazı doktorlar 12 den sonra tahmin yapabiliyor.
Mimarhanim Ozlemye benim doktorum 12 de henüz söylemek için erken dedi ve söylemedi. Bazıları tahmin belirtiyor. Bazıları belirtmiyor. Ama erken tarihte yapılan tahminlerde değişiklik olma ihtimali de daha yüksek. 16 dan sonra bebeğin pozisyonu uygunsa kesin cinsiyet söylüyorlar
35ebrar35 Yaniltiyo kimi xanm herkezin bir olmuyo bana 12de ben kizabenzettim emin defilim dedi 14 de yuzde 90 erkek dedi bakalm18 haftayi bkliyom ozaman netlesir die bekliyozsuan 17 yiz ama bayada hareketliyiz
Sedagg Reyhan55 nasıl oluyor o:) erkeğin cinsiyetini belirleyen organı görüyor cıkıntı olarak sonrasında o bereye kayboluyor ve düz oluyor. O gördüğü çıkıntı neymiş onun açıklamasını yaptı mı:) büyük şok çünkü kendini alıştırıyorsun birden farklı cinsiyet😬
Sedagg Reyhan55 evet kemik yapısından tahminledi😬 bi yeri gösterdi dik olsaydı erkek olcaktı burası yuvarlak dedi kız dedi
Babyy1S Ozlemye 12den sonra tahmin yürütür kesinleşmesi 16 dan sonra olur oda doktorun tecrübesine kalmş yoksa 20.hafta ayrıntılıda belli olur
Tekoo_ İlkini 16.haftada öğrendim kız. İkinciyi de Bugun öğrendim yine 16.hafta bi kız daha geliyor 🥰