gldnn Gd1992 aynisi bende oluo 23.haftadan beri vajinal. muayene yapiyolar devlet karsilamio o testi islaklik hala devam ediyor devamli ic camasiri degistirmek zorunda kaliyorum. bende mantar cikti ama insan yine tedirgin oluyor acaba bebegin suyumu diye
Merve7534_ Gd1992 benim geldi 30 lu haftalarında doktora gittim alttan muayne etti sorun yok dedi sizi de alttan muayne eder o zaman bir sorun olup olmadığını anlar
Gd1992 Alttan mı bakalm bugun kontrolum var 15 gun once gttıgımde bebegın suyu ıyı dıyordu . İnsallah ole bişy dgldr ya
koseoglu-elif33 Gd1992 dün bu konuyla ilgili doktora gittim 29+4üz ve doktor suyumun patlamasından şüphelendi kamerayla baktı bir aletle baktı ultrasondan baktı enfeksiyona bağlı akıntın var dedi ilaç yazdı içim rahatladı bnce sende git derim
Gd1992 Gttim kızlar doktora alttn baktı enfeksıyon cıktı keseyle alakalı dgl dedi . Yuzde 98 kızımz oluyormuş
Miniginannesiiii1111 Gd1992 bendede başından beri arada oluyor normal yani genede doktoruna gidince sor
esrAlp Gd1992 aynı şeyi yaşadım 16. Haftamdayım korkumdan dr a gittim hemen suyum gayet iyimiş muhtemelen terliyor ve akıntı oluyor