Seydaybuke Tugceee38 ben iki doğumunda hüma da oldu keza etrafımda hep hümada doğum yaptı bence doktor tercihi çok önemli şimdide hümaya gidiyorum diğer hastanelerde de illa oluyordur ama oralarda kadın doğum doktoru iki üç hadi bilemedin 4tanedir ama hüma doğum hastanesi orana baktığın zaman normaldir emin ol ama senn için nere güvenilirse oraya gitmen mantıklı canım
EzgiiY Edsn Genel olarak çevrem orada doğum yaptığı için orayı tercih ettim memnun olmayanı duymadım açıkcası ve çevrede çokta iyi bir özel hastane yok seçenekler kısıtlı mağlum ama doktorumdan memnunum
mervoss Ankara koru hastahanesi kampanyada yakaldım doğum paketi 4 bin tl muayene sigortalı 195 sigortasız 290 doktorum Datma yazıcı harikaaa bir kadınn
Emineesen Deletedmom281 ilk kizimda tepecikte normal dogurdm ikinci kizim cigli de dogurdum 1 gun kaldim evime geldim burdaki fiyatlari duyunca agzim acik kaldi 3. Ye hamileyim gene devlette dogurrum bnce
Mavilipembeli Busrayiilarslan ilk doğumum olucak inşallah normal doğum düşünüyoruz bi aksilik olmazsa doğum hakkımda daha bir bilgim yok 😄
Jelibonsmom Seda1637 Ziya Çetin normalde 150 TL ama 100 TL alıyor iyi ve çok sevimli bi adam ama 3500 doruk hastanesi için 7.000 jimer 4,500 de pembe mavi için fiyat verdi ben kendim ebe hemşireyim bizim hastane çok fazla diye araştırmaya devam ediyorum
dryaakhrmn Merhaba anneler 6+6 hamileyim istanbulda yaşıyorum ama doktor bulamıyorum ve gittiğim bir kaç yerden memnun kalamadım istanbulda yaşıyorum önerebileceğiniz hastane varmıdır ☺️
Yaseminozel dryaakhrmn hangi yakada oturuyorsunuz ailem İstanbul’da gelinimiz doğum yaptı ona göre tavsiyede bulanabilirm
Yaseminozel Deletedmom281 Sivas numune devlet hastanesi Gökçen Ege hanıma gidiyorum şiddetle tavsiye ederim özeldeki bi çok doktordan daha iyi 😊😇🤲🏼 Eğer Sivas’ta devlette de arayışında olan arkadaşlar olursa çok doktora gitti en iyileri Gökçen hanım ve Fikriye hanım 🤲🏼😁 tabiki ücretsiz🤭
EmineAli Elifecrinmurat baya pahali ama sizden pahalı olanları da varmış dün okuyunca çok şaşırdım🤦♀️Benim eşimin de %20 indirim imkanı var hastanede kullanmamız için ama o hastaneyle anlaşma olmadığı için kullanamıyoruz kullansak daha uygun olur yoksa🙊
agustosboceklerim2 Hkose_972 bende balıkesir bandırmadayım royalde aylın hanıma gittim bir defa devlette emre beye gidiyorum doktorum iyi memnunum